<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pieni toivonpilkahdus on näkyvissä asuntomme asumisviihtyisyyden huomattavaksi paranemiseksi. Mies oli värvännyt yhden ystävämme mukaan talkoisiin, jonka tarkoituksena oli siivota olohuone varastosta varsinaiseen käyttötarkoitukseensa eli olohuoneeksi. Minä olin jo reilu vuosi sitten luovuttanut asian suhteen, miehen ”paljon porua, mutta vähän villoja” –tyyppisen vätkyilyn takia.

 

Siivousurakasta tuli yllättävän suurisuuntainen, kiitos innokkaan talkoomiehen, joka valoi minuun uskoa ja jaksoi perustella ratkaisujaan miehelle. Yksikään huonekalu ei jäänyt paikalleen, jopa kirjahyllyä siirrettiin. Eli se myös tyhjennettiin. Ja samalla tuli vähän juopoteltuakin. Oikeastaan aika paljonkin. Mutta toisaalta tulipa puhdasta, ja kerrankin lattia jopa näkyy! Homma on vielä kesken, tavarapaljous siirtyi osittain keittiöön, josta se matkustaa kellariin tai roskikseen. Toivottavasti suurimmalta osalta jälkimmäiseen osoitteeseen.

 

Eilisen jumala (lue: minä) lepäsi. Jatkan siis edelleen tätä taivaallista teemaa. Seuraavaksi rakentelen itselleni sädekehän, siivet ja ajan rahanvaihtajat temppelistä.