<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

On kiire. Kun on riittävästi tuli persien alla, asiat tuppaavat unohtumaan. Tällä viikolla olen unohtanut siirtää yhden kokouksen ja sen tarjoilut, lupautuneeni toimimaan tänään kahvipirkkona yhdessä yrityksen tilaisuudessa, hakea mielialalääkereseptin, ostaa pomolleni joululahjan, isäni syntymäpäivät sekä ravintolavarauksen siirron. Olen saanut haukkuja, murjotusta, paniikkikohtauksen ja hermoromahduksen.

 

Tänään aion pitää alkoholipitoiset joululahjavalvojaiset. En minä nyt niin suuri joulun ystävä ole, mutta pakkohan ne perkeleen paketit on kietaista johonkin paperiin, että saa lähetettyä niitä ympäri kyliä. Ja senhän jo tiedämme, että rva satujatar saa ylimääräistä duracell-enegiaa alkoholista. Joskus nuorempana olen naureskellut, että alkoholilla on minuun sama vaikutus kuin eräisiin amfetamiinilla, hirveästi säätämistä, sohlaamista, ja joskus jopa jonkinlaisia tuloksia. Eikä unta. No sleep ´till Hammersmith.

 

Saisi saatana Joosef tunnustaa jo, että voitaisiin joulukin peruuttaa. Sosiaaliviranomaiset herätkää! Marian elatusmaksut ovat pahasti myöhässä.