<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Äsken iski rytmihäiriö ja pyörrytys. Meinasin kirjaimellisesti tipahtaa penkiltä, istuskelen nimittäin sellaisella satulatuolilla, päätä korkeammalla muuta offiisiporukkaa. Yleensä täältä on hyvä tarkkailla ja pitää komentoa. Tänään ei ole näköjään sellainen päivä.

 

Meille sattui eilen alkoholionnettomuus. Alko sattui pahasti kauppareissulla nenän eteen. Sinnepä sitten siis. En edes kummemmin juonut, muutaman siiderin ja muutaman drinkin, mutta näköjään pienikin määrä alkoholia yhdistettynä vähään uneen ei enää sovi vanhalle naiselle. Parempi jättää homma nuoremmille tai viikonloppuun ja muuhun vapaa-aikaan.

 

Oli sillä ylimääräisellä energia-annoksella hyvätkin seuraamukset. Keittiön kaaosta on taas pienennetty. Kohta pääsen luuttuamaan lattian, joka onkin ollut pesemättä kesästä saakka. Voin vain kuvitella millainen mutavesi siitä lähtee. Olohuoneen kanssa vaihdoin veden kolmesti. Tämä kuulostaa pahalta, minulla on ilmeisesti fyysisten oireiden lisäksi moraalinen krapula. Ego te absolvo, taidan sanoa, ja jatkan taisteluani pyörrytystä vastaan.

 

Sen lisäksi toimiston verkkokin ryttyilee. Pakko tehdä töitä, kun eivät höpösivut, blogit ja muut mielenkiintoiset sivustot aukeile. Kidutusta, ja ihan laillista sellaista.