<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensi viikolla yksi poikamieskerhon täysjäsenistä täyttää kunnioitettavat 50 vuotta. Ravintolasta on kuulema kabinetti varattu (ja oikein keskustasta!) ja vieraita kutsuttu useampi kymmenen. Ruokaa ei kinkereissä todennäköisesti tarjota ja juomapuolikin pitää hoitaa itse baaritiskiltä. Mutta juhla se on sellainenkin juhla. Viikonloppuna olisi kabinetista joutunut maksamaan, nyt ravintola luottaa vieraiden juomatahdin tuottavan riittävästi katetta.

 

Pohdimme miehen kanssa eilen, että mitä sellaiselle ikinuorelle umpiköyhälle boheemille papupadalle voisi hankkia lahjaksi. Alkoholia ei kannata antaa, se menee haaskiolle. Koriste-esineille tuskin käyttöä löytyy. Kalliita tai muuten tuettavia harrastuksia ei syntymäpäiväsankarilla ole, ellei sellaisiksi lueta alkoholin ja kannabiksen yltiökäyttöä. Niihin ei meidän kannata ropojamme pistää. Päädyimme lahjakorttiin levyliikkeeseen, jääpähän joku muisto.

 

Nyt kun vielä keksisi mitä ihmettä sitä voi laittaa päällensä, kun oikein kaupungille joutuu ja sitten kun vielä jostain kehittäisimme budjettiin sen verran varallisuutta, että voisi muutaman drinksun ajan istua kinkereissä, niin alkaisi olla askelmerkit kohdallaan. Oikeastaan mukava lähteä oikein baaribaariin. Edellisestä kerrasta onkin aikaa. Taisin alkukesästä käydä firman juhlien jälkeen ihmettelemässä mitä maailmalla tapahtuu. Näinköhän tuota osaa lähiökuningatar enää käyttäytyä julkisilla paikoilla?