<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

En tiedä, jokin rassaa aivan suunnattomasti. Näen erittäin eläväisiä ja viihdyttäviä unia. Sitten kun herään, alkaa armoton syletys. Ilmeisesti tapahtumaköyhä elämäni on saanut aivan megalomaanisen boostauksen aikaan alitajunnan syövereissä. Tekisi mieli nukkua kaiken aikaa, ja katsella mielenkiintoisia filminpätkiä.

 

Jos minulla vielä olisi kohtu, sanoisin, että tämä on varmaan PMS, mutta kun sitäkään ei enää ole, niin vaikeata on vedota siihenkään. Todennäköisesti olen vain vittumainen ihminen, joka ei ole tyytyväinen yhtään mihinkään. Tai sitten, hahaa, minulla on alkamassa vaihdevuodet, silloin kuulema ihminen muuttuu todella jännittäväksi.

 

Nettilääkärit ovat melko yksimielisiä oireista. Noin äkkiseltään allekirjoitan unihäiriöt, yöllisen hikoilun, ärtyneisyyden, masennuksen, agressiivisuuden, kivut, tuntohäiriöt jaloissa ja käsissä, väsymyksen, painonnousun ja sydämen tykytykset. Kaikkihan voi tietysti johtua jostain muustakin, mutta ainakin itse diagnosoin itseni menopaussioirehtivaksi kääkäksi. Onpahan taas joku mitä syyttää, kun pomppii seinille.

 

Mutta nyt jätän viihdevuosien pohtimisen sikseen ja alan laatia kehityskeskustelun pohjaksi täytettäviä planketteja. Voihan se olla, että vitutus ja muu johtuukin vain työstä. Sitä on aina hyvä syyttää.