<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kootut tilitykset oli käynyt kommenttiloorassani haastamassa minut ”omituiset tavat” meemiin. Täytyy kai yrittää.

 

1. Inhoan kesää ja kuumuutta. Palan auringossa noin viidessä sekunnissa. Omituisimmat palovammat ovat olleet korvanlehdet ja jakauksen kohta päänahassa.

 

2. Kotona pitää aina olla jossain jemmassa jotain makeata. Joka päivä ei tule namia mutustettua, mutta sitä pitää olla tarjolla, jos sattuu tekemään mieli. Tytörpuolta saa aina olla kurmoottamassa, kun se yrittää etsiä jemmani ja syödä keksit ja namuset heti. Ja mielellään kaikki.

 

3. Toinen syömisaiheinen omituisuus on, että jos verensokeri pääsee laskemaan alas, minusta tulee raivohullu. Näytän lähinnä siltä lihafirman mainoksen mieheltä, joka tukka pystyssä verestävin silmin ja raivossa päin karjuu kuni jalopeura, miten kaikki on huonosti, kunnes saa lautasellisen ruokaa eteensä ja rauhottuu ihmeesti.

 

4. En koskaan ole tahtonut lapsia. Noin 13-vuotiaana tiesin, että jäisin lapsettomaksi aivan omasta tahdostani. Ja vaikka minulle miten on sanottu, että ”kyllä se vielä mieli muuttuu”, niin eipä muuttunut.

 

5. Olen tunteellinen siili. Leikin kovista.

 

Ensin en meinannut keksiä mitään omituista kerrottavaa, mutta itse asiassa tämähän olikin helppoa kuin heinänteko. Olen omituisempi kuin arvasinkaan. Suorastaan ihan outokumpu.