Tapahtumaköyhä elämäni jatkuu samanlaisena. Tässä kuitenkin hajahuomioita.

TV1ltä tulee yhdeksän jälkeen kiva englantilainen Heartbeat poliisisarja. Miksi sitä pihdataan työssäkäyvältä kansanosalta? Voisin jopa harkita TV-luvan maksamista, jos se tulisi joskus ihmisten aikaan. Sitä paitsi ohjelman alkaessa taivaalla viilettää joulupukki ja porot yhden pilven reunaa myöten. Heh.

Nukkumiselämyksen maksimoinniksi täytyy olla oikeanlainen peitto. Mies on vilukissa. Minä taas sukua jääkarhuille. Hankimme kaksi pakkaskäyttöön tarkoitettua täkkiä. Ryhdyin näkemään sahara-, jano- ja ahdistuspainajaisia. Oli pakko mennä takaisin kauppaan, ja hankkia kesäpeitto. Kyllä nyt taas kelpaa. Sen lisäksi varpaiden pitää saada nauttia ilmakylvyistä yötä myöten. Pää voi kyllä piileskellä peiton alla, jos siltä tuntuu.

Pyykkejä ei saa viikattua yhdellä kädellä. Sähköhammasharjan harjaosaa ei saa vaihdettua yhdellä kädellä. Omenaa ei voi kuoria yhdellä kädellä. Hiuksiin ei saa solkea yhdellä kädellä. Housujen jalkaan vetäminen vaatisi mieluiten kaksi kättä, siksi viipotankin täällä pelkissä alkkareissa tai verrareissa. Senhän te ehdottomasti tahdoitte lukea täältä, eikö totta?