Piti olla vain rutiiniröntgen ja rutiinilääkäri. Eipä sitten ollut, kun se p**leen värttinäluun pää oli lähtenyt liikkeelle. Samoin muutama pikkuluu kämmenestä. Ja vasemmalta puolelta vielä löytyi yksi hiusmurtuma lisää. Jotta ei kun rauhottavia, puudutusta, ja erään ystävän sanoja mukaellen, huutoa kolmannella, kun kolme lääkinnällistä henkilöä retuutti murjoi rutisteli ja väänsi luitani oikeaan asentoon.

Olo on aivan samanlainen kuin viikko sitten. Ja ketuttaa lähes yhtä paljon. Onneksi on parempia nappeja, tainnutan itseni pahalta maailmalta. Ihmekös tämä tuntui kivuliaammalta kuin ne kaksi edellistä murtumaa.

Ai niin, kävin minä poliisillakin. Ei vielä tärpännyt kuvien kanssa, mutta lupasivat kaivella niitä lisää.

Kipsiallergia ei ehkä ole ihan virallinen nimitys käpäläni tilalle. Kipsi vain kuivattaa atoopikon ihon todella kuvottavaan kuntoon. Sen lisäksi allergiaa kipsin alla ei pysty hoitamaan, ihottuma saa elää ihan omaa elämäänsä. Ja sehän käyttää tilaisuutta hyväkseen.

Kiitän myötätuntopisteistä. Kukkasia, suklaata ja kevyttä lukemista odotellessa menen tyrmäämään itseni laillisilla huimausaineilla.