On kaksi tapaa nousta sängystä peiton alta; peitto viskataan pois päältä sen kummemmin katsomatta minne peitto laskeutuu tai liu´uttaudutaan peiton alka, jolloin peitto jää paikalleen. Arvaahan sen, että meillä asuvat molemmat ääripäät. Heräsin siihen, kun meillä asuva mies aamulla hautasi minut peittonsa alle.

Olen päättänyt ryhtyä boikotoimaan Vaasan ruispaloja. Terveisiä vaan sille typerälle mainostoimistolle, joka keksi tv-mainoksen "mies voittaa kärryllisen tavaraa marketista eikä tahdo kuin leipää". Se ärsyttävä ksylofoni?piipitys (tiedättehän, puhallettava pianonkoskettimolla varustettu jokanaisen painajainen) miehen voittokierroksella saa karvani nousemaan ikipystyyn. Vaadin, että mainos poistetaan ihmiskunnan mielenterveydelle vaarallisena välittömästi.

Sairaslomani jatkuu vielä tänään. Eilinen lääkärivisiitti oli todennäköisesti työterveyshoitajamafian ensi kosto edellisen kirjoitteluni johdosta. Mutta kun olen itsepäinen räähkä, en anna tässäkään asiassa periksi. Mutta minäpä voitin; kirjoitutin samalla tiellä uusiksi mielipuolilääkereseptini. Hah!