<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jos minä joisin olutta, tällä hetkellä poistaisin listalta Koffin tuotteet. Nimittäin typeryys tuntuu huipentuvan sitä juodessa ainakin mainoksen perusteella. Vai mitä sanotte siitä tv-mainoksesta, jossa nainen kuvaa kurkiparvea kauniissa luonnossa, kun hänen taakseen ilmestyy kolme hetkuvaa miehenturjaketta, joista yksi karjuu ääntään käheäksi ja säikyttää kauniit elukat taivaan tuuliin?

 

Miehellekin kerroin, ettei sitä merkkiä meille enää kotiin kanneta. Ei tuo sen kummemmin vastustellut, oli aivan samaa mieltä mainosmaailman typeryydestä.

 

Viikonloppuna kävi harvinainen vieras, yksi ystävämme on ryhtynyt tekemään viikonloppuisin ilta- ja yöpainotteista työtä. Häntä ei paljon ole sen jälkeen näkynyt. Nyt sovimme riittävän myöhäisen vierailuajan, hän tuli kylään kahden aikaan aamuyöstä. Tuo onnistui tietenkin niin, että otimme iltatasella pitkät nokoset. Siinä sitä sitten istua nakotettiin ruokain ja juomain ääressä aina aamuseitsemään. Keittiönpöydällä on ihmeellinen vaikutus sekä vieraisiin, että meihin, sen vieressä viihdytään pitkään ja hartaasti.