Tulin juuri palstalta, levitimme jumalattoman pahan hajuista kanankakkamössöä pitkin peltoa. Sen lisäksi siirsin kaksi ruohosipulia iisopin seuraksi kivikehään, kylvin persiljan ja kävin hätäkakalla metsikössä. Lannoitan minäkin oman osani. ;->>> Minulla on happimyrkytys ja alkava auringonpistos. Viksu akka, ei ottanut hattua päähänsä.

Härkäfiles lämpenee, kohta pilkon sen pihveiksi, taputtelen ne litteiksi, tungen sisään sinihomejuustua ja pekonia tärpeellisten mausteiden kanssa. Sitten vain väri pintaan ja kermaan hautumaan. Aamen. Aperitiivina tarjoan mimosoita vähän muunneltuina, lisään niihin nimittäin tilkkasen mustaviinimarjalikeeriä. Pääruuan kanssa juomme täyteläistä punaviiniä, tällä kertaa italialaista Primitivo D´istintoa, hintalaatusuhde on juomassa paikallaan.

Huomenna tämä elvistely loppuu, ilkeä tytärpuoli tulee sairastamaan meille, kun mamma ja isäpuoli menevät joihinkin koirakinkereihin. Voin vain kuvitella miten neiti tulee olemaan hyvällä tuulella, kun ei pääse vappuaattona kirmaamaan kavereiden kanssa pitkin kyliä. On tämä äitipuolen elo yhtä suurta juhlaa...