<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantai oli aivan oikea päivä järjestää ”vappu”kinkerit. Jäi kaksi päivää aikaa toipua ja tänään oli ihan pirteä aamu lähteä töihin. Tai pirteä ja pirteä, kuolen hengenahdistukseen joka aamu. Onneksi töissä on koneellinen ilmanvaihto, saan edes täällä hengittää normaalisti. Päätin tilata ajan lääkärille, pakko on jotain troppia saada, ennen kuin kuukahdan astmaan. Sitä paitsi suuri osa väsymyksestäkin saattaa johtua tukkoisista rööreistä.

 

Meillä elää pieni foliolehmä. En raski tappaa sitä. Olen miettinyt, että jos siitä laskisi heliumin pois ja täytättäisi ensi vuonna uudelleen ruokalan emännällä, ne kun hankkivat heliumia vappupallokoristeita varten. Sitten ei miehen tarvitsisi maksaa vähistä rahoista sitä 10 euroa, jonka lehmästä joutui pulittamaan. Siis hei haloo, 60 markkaa vappupallosta!

 

Kaunis ilma, naama punainen, eikä edes alkoholin takia, vaan auringosta. Eilinen juopottelun määrä oli suorastaan vähäinen; kaksi lasillista kuohuviiniä kahdenkesken nauttimallamme brunssilla. No bääd, nou bääd ät ool.