<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Hah, on taas verkot vedessä, nimittäin lisäansioverkot. Sähköpostilla ryhdyin mainostamaan miehen ikkunanpesutaitoja. Kyllä se niistä keikoista on tupannut aina 50 – 200 euroa saamaan riippuen paikasta ja ikkunoiden lukumäärästä. Mutta ei niitä keikkoja taivaalta tipu, ensin pitää mainostaa. Pitäisikö mainostaa täälläkin?

 

Mies pesee ikkunoita, on tehnyt sitä jopa ansiomielelessä jossain vaiheessa, tekee hyvää jälkeä. Jos tarvitset pesijää, ota yhteys satujatar-tätin sähköpostiosoitteeseen, lisätietoa sieltä. Ja tästä saa sitten ihan kuitinkin, että voi laittaa kotitalousvähennykseen ja kaikkea.

 

Sain tilaamani picnicrepun. Se oli halpa, vain 23,20, muoviastiat neljälle, viltti ja vielä ylimääräinen tuolikin. Kyllä nyt kelpaa kunhan vain ilmat paranevat ja keksimme sopivia paikkoja, jotka eivät ole liian kaukana, että minäkin jaksan pyöräillä sinne. Nimittäin piknikkiin kuuluu viini, tai ainakin siideri. Muuten se ei ole oikea kipnikki, eihän siinä edes vippaa ympäri, nimittäin polkupyörällä.

 

Sitten asiaa toisaalta, lueskelin, että joku varajeesus on käynyt muidenkin kommenttiosastoilla riehumassa. Minusta se on aikastas inhottavaa. Etenkin kun aiheena on uskonto. Ja etenkin kun riehunta oli tapahtunut vielä sellaisten tyyppien palstoilla, jotka olivat jostain syystä masentuneita, tai muuten vain suruissaan. Hävytöntä hyväksikäyttömeininkiä!

 

Mulla nousevat melkoiset aggressiot pintaa, kun moisia lukee. Onneksi omat kommenttilaatikkonsa saa siivottua. Mutta mitä helevettiä joku jeesus sinne tulee huutelemaan? Mikä se on noissa uskovaisissa tuo uskomaton tuputuksen tarve ja julistamisen pakko? Meneekö ne raukat päästään sekaisin, kun joutuvat omasta päästään pois, kun sinne muuttaa joku suurempi voima? Jumalauta, minä ennen lähden vaikka minkälaisten hullujen kelkkaan, mutta en uskovaisten! Rajansa se on minunkin hermoillani. Minä kyllä tunnen viholliseni, raamatun olen lukenut ja osani uskontaisteluista käynyt. Mutta en käy enää, minä vain deletoin ne.

 

Ehkä turhan jyrkkä kirjoitus, jota en välttämättä huomenna kokonaan allekirjoita, mutta enimmäkseen jeesuksista on tullut kirosana. Pyydän siis jo etukäteen anteeksi niiltä uskossaan vahvoilta, jotka eivät riehaannu aivan totaalisesti.