<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilinen häätö ja loiskarkoitus sujui ongelmitta. Eipä siitä siis sen enempää, ettei tule kajottua toisten ihmisten asioihin.

 

Viikonlopun aktiviteetit ovat kuitenkin olleet sen verran vahvoja ja voimakkaita, että tänään emme varmaan lähde sen meillä asuvan miehen kanssa toisen – sen merkittävän – tapaamisemme vuosipäivää juhlistamaan. Ensimmäisellä kerralla vain vaihdeltiin numeroita, toisella kertaa jouduimme elinikäisiin ongelmiin keskenämme. Ongelmaa kutsutaan nimillä seurustelusta avioliittoon. Vaikka mikäs siinä, jos olisi huominen vapaata voisi kurvata Ravintola Töölön kautta On the Rocksiin. Mukavat ovat muistot siitä päivästä. Kaunis ja aurinkoinen ilma kesäisine sadekuuroineen.

 

Mutta kyllä muuten väsyttää. Tuli sotkettua unirytminsä melkoisen tehokkaasti. Viime yönä kävin viemässä yhden ystävämme kotiinsa vielä vähän ennen puolta yötä. Hän auttoi meillä asuvaa miestä siivoamaan KAKSI VUOTTA ROMUN VALLASSA OLLEEN VAATEKOMERON! Jeeeeee!!!! Minähän en periaatteesta aikonut koskea pikkusormellanikaan etoruomuläjään. Nyt se on siivottu!!! JEEEEE toisen kerran!!! Arvatkaa vaan lähtikö sieltä tavaraa roskiin, no lähti, mutta paljon sinne vielä jäikin.

 

Sen lisäksi riehaannuin Prisman halvennuspokkarilaatikolla, mutta kirjallisista tapahtumista myöhemmin. Ehkä. Nyt menen pöydän alle nukkumaan pois viikonloppuväsymystä.