<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Prkl. Vitt*. S**tana. Ja muutama muu eksoottisempi päälle, vaikka niin kuin että ektoplasma, analfabeetti, ryöttiläs, tuulenhuuhtoma pilinkannatin ja kompostien esiäiti.

 

Se pitsiniskan prkl on sitä mieltä, että korvausta pitää saada. Johan nyt jotakin. Pitää varmaan käydä kunnolla rouhaisemassa yön pimeinä tunteina sitä sen riisikuppia, niin tietää miltä kolhut näyttävät. Sekä minulle että meillä asuvalle miehelle on noussut epäilys, että daami todennäköisesti on ajellut jonkin kolarin ihan isseisseksensä ja yrittää nyt meidän vakuutusyhtiöllä maksattaa nekin kulut. Mutta tästä asiasta lisää myöhemmin, sitten kun on ensin tutkittu.

 

On inhottavaa olla suomalaisen kansantaudin kantaja, verenpainetaudin nimittäin, se terve puna naamallani näyttää välillä melkoisen epäterveeltä. Etenkin jos ei nuku hyvin, ota asioita rauhallisesti ja muista syödä lääkkeitään. Tänään oli taas sellainen aamu, piti oikein käydä pakkeloimassa naamansa, että ilkeää ihmisten ilmoilla liikkua, eikä luulla Ploordiksi.

 

Ai niin, jotkun mainosnikkarit ne ottavat kaiken irti tuosta Ploordi-setän laulun mukanaan tuomasta ilmaismainoksesta, vai mitäs sanotte Esson tienvarsimainoksesta ”Hard Dog Hallelujah” ja Pepsin bussinkylkimainoksesta ”Hard Drink Hallelujah”? Onkos kukaan muita vielä bongannut?