<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nyt kun suuri ja mahtava ameriikka juhlii jälleen itsenäisyyttään, voisin kertoa opettavaisen tarinan yhdestä emoyhtiömme edustajasta, joka onnistui esihenkilöltäni kysymään ”independence from what?”, kun hän kertoi meillä olevan kansallisen vapaapäivän 6. joulukuuta. Esi-ihmeeni oli lähettänyt asiasta kovin seikkaperäisen meilin, jossa asia ei jäänyt missään määrin epäselväksi. Tämän viestin takia koko emoyhtiömme johtoporras on erittäin Suomi-tietoinen, kenellekään ei ole epäilyksen häivääkään onko Suomi itsenäinen, mistä se on itsenäinen ja kuinka se on saavutettu.

 

Pitäisikö nyt kysyä samaan joltain omalta kollegaltaan? Mistä se ameriikka muka niin itsenäinen on? Ei ainakaan rahan ja korruption vallasta, vahvemman oikeudesta ja rasismista. USA on maa, jossa kaikki on sallittua, ellei se ole kiellettyä ja kaikella voi rahastaa, jos vain keksii kuinka sen tekee laillisesti.

 

Se samainen esi-ihme sai kyllä juuri äsken minut takajaloilleen erinäisillä kommenteillaan. Ehkä on parempi, että EN vastaa niin kuin minulle huudetaan, vaan jälleen kerran nielen kiukkuni ja teen vastaiskuni ovelammin. Ensin kerään todisteet ja sitten vasta ryhdyn pullikoimaan vastaan. Ja voi hyvänen aika, kun minä kaipaan sitä lomaa, nyt ei enää kertakaikkiaan millään jaksaisi taistella.