Ei enää auta mikään, täällä on kuuma. Aamupala parvekkeella tekee tosin sellaisen olon kuin olisi ulkomailla. En palanutkaan tolkuttoman pahasti eilen. Olen lähes normaalivärinen.

Eilinen uintireisu painaa vieläkin silmää, jalkaa, kättä ja keuhkoja. Silmissä ja keuhkoissa on hiekkaa, jaloissa ja käpälässä urheiluvamma. Yöllä heräsin yskimään hiekkaa pois, yskin sitten niin voimakkaasti, että piti oksentaakin. Sen jälkeen narskui hiekka hampaissa. Ylentävä kokemus.

Sääksjärvellä on kaksi trampoliinia. Enimmäkseen niitä kokeilivat lapset, 5 minuttia maksoi 2 euroa. Pitihän sitä meillä asuvan miehenkin tietysti kokeilla. Kuvitelkaa mielessänne kaksimetrinen keesipää, joka pomppii pienen kakaran innolla yli kolmen metrin korkeuteen niin, että välillä koko trampoliini tuntuu siirtyvän paikoiltaan. Kyllä minä nauroin. Vesi vaan lensi silmistä. Oli kuulema ihan vakavasti otettavaa hikiurheilua, ja viisi minuuttia riitti alkajaisiksi.

Aamu vain meni ajellessa ympäri kyliä. Ehkä taas pian otan pienet unet. Ja sitten pesen pyykkiä. Eli eipä kummempaa - lomaa olen aloittelemassa. Heh, ja tiistaina lähden jopa ulkomaille. Tai no, Tallinnaan.