Palstalla on Wolf Gartenin puutarhasetistä useampikin osa, aura, kaikenlaisia kuopimia, harava ja joku sellainen kapistus, jolla viilataan ja höylätään polut puhtaiksi rikkaruohoista (on muuten aivan ihana kapistus!). Viime viikolla varsi katkesi. Se tietysti sopii kaikkiin osasiin, eli on erittäin tärpeellinen tapaus. Suivaannuin sen verran pahasti, että päätin reklamoida kauppaan, josta kapistus oli ostettu. Ja katso! Tapahtui ihme, kaupasta soitti ystävällinen rouvashlö, ja pyysi palauttamaan varren. Saimme uuden työkaluvarren tilalle. Kauppa sai palvelupisteet ja ilmaisen mainoksen!

Nyt kai sitten on taas pakko mennä illalla palstalle fiilaamaan ja höyläämään. Meinasin muuten kirjoittaa, että diilaamaan ja höyläämään. Mikään assosiaatio ei ole väärä assosiaatio... Kastelua maa kuitenkin enemmän on vailla. Etenkin jos huomisesta alkaen olemme jossain toisaalla Keski-Suomessa ukkosen ja vesisateen keskellä. Yleensä niin minulle käy, jos jonnekin lomailemaan yritän lähteä. Vaikka nyt näyttäisi miten hyvältä, kyllä ilma vielä hyvin kerkeää vaihtumaan. Mutta olkoon, on sitä ennenkin sateessa sieniä poimittu. Hah!

Meillä asuva mies ehdotti, että jättäisimme melkein ilkeän tytärpuolen talovahdiksi. Sanoin jyrkästi ei. Se ei minun tavaroitani myllää ja käy läpi. Niin minäkin aina tein pentuna. Utelias kun olin. Hyi.