Asensin laskurin joskus toukokuun alussa. Silloin rekisteröityneitä laskurin käyttäjiä oli reilu 3000. Nyt blogini klikkausten määrä 7334 ylitti rekisteröityneiden käyttäjien määrän, joka äsken oli 7313. Jos oletetaan, että itse olen klikkaillut itseäni ainakin noin tuhat kertaa, niin siitä huolimatta sivullani on vierailtu kuutisen tuhatta kertaa. Vautsi.

Mutta yleisimmät hakusanat ovat sitten tympeitä, sitä iän ikusta t*ssua täältä vain haetaan. Ja näkisitte vain millaisten firmojen osoitteista! Hyi! Sen lisäksi vielä ääliömäisempää; s*pöjä tekstiviestejä, ei muuten löydy, nimipäivälahjaa, lonkeron valmistusohjetta (helppoa; giniä ja greippilimpparia, lisää tarvittaessa jäitä). Murtuneen varpaan omistajat ovat kesän tullen lisääntyneet, menkää lääkäriin tai teipatkaa varvas viereiseen varpaaseen kiinni. On pitkä ja kivulias kokemus. Ne, joiden kalja jäätyy, ovat tyhmiä ja jättävät kaljansa pakastimeen. Seuraamuksena on paha haju, sirpaleita ja sulatettava pakastin. Vanhuuden ja viisauden etsiskelijät joutuvat vielä muutaman vuosikymmenen odotella, nyt puhun vain ennakoiden, varmaa tietoa ei vielä ole. Alkoholi ja erinäiset lääkkeet eivät sovi yhteen. En suosittele. Kaikenlaisten kotitarvepommien rakentelijat, hankkikaa elämä!

Se toinen vakoiluväline paljasti muun muassa että minua luetaan Suomen lisäksi säännöllisen epäsäännöllisesti kaikilla mantereilla, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Afrikan rannikolla, Kaukoidässä, Keski-Euroopassa, Pohjolassa ja Venäjällä. Paitsi Australiassa. Höh. Mikä vika Australian suomalaisissa on, kun eivät juttuni kelpaa? Ei varmaan mikään, todennäköisesti ovat keskimääräistä viisaampaa väkeä.

Kävijämäärä on vaihdellut 17 - 50 hlön vuorokausivauhdilla. Mielenkiintoista, rakas Watson!