Sylettää. Sivupohja on perseestä. Se menee jotenkin vinoon ja päällekkäin ja ties vaikka mitä. Ei se aikaisemmin tällaista ole tehnyt. Pitäisi itkeä Herkkua apuun, mutta eiköhän silläkin raasulla ole muutakin tekemistä kuin houria vanhojen akkojen sivupohjien kanssa. Olkoon sitten vinossa ja vinksin vonksin. Ja mikäs siinä sitten on, etten pääse lukemaan pohjolan paskinta pomoa? Suora linkki heittää minut jonnekin parin vkon takaiselle sivulle. Joudun kikkailemaan tolkuttomasti ennen kuin näen tuoreimmat raapustelut. Tänä aamuna sekään ei ole onnistunut. Paska päivä, vittu mikä olo...

Volvokaan ei mennyt läpi katsastuksesta. Hitsaushommeleita tiedossa. Alareunat hapertuvat. Muuten oli katsastussetä sitä mieltä, että on hyvinvoiva autovanhus. Kuulema kannattaa korjata. Kai se sitten  pitää. en vaan ymmärrä missä se tapahtuisi halvalla.

Meillä asuva mies pääsee jo työharjoitteluun. On siis askel lähempänä säännöllistä ansiotyötä. En vaan enää jaksaisi odottaa, alkaa taas tilanne ahdistamaan, kun katselen jääkaapin oveen läntättyä laskupinoa. Voi tuska sentäs siitäkin.

Untakaan ei riittänyt kuin viisi tuntia. On se yhtä saatanaa, ettei edes osaa nukkua. Edelleen kysyn mitä me tehtiin ennen kuin oli blogeja? Luettiin lehtiä ja kirjoja, niinkö?