...että punaisilla lapuilla varustetuilla ruuilla saa ihan hyvää evästä aikaiseksi. Seuraavat kolme reseptiä - ehkä jos ilkeän - kirjoitan niillä. Tässä ensimmäinen.

2 pss kinkkusuikaleita (päivämäärä tänään)
2 sipulia ja varret (pitäähän sitä jotain tuoretta olla)
1 ½ kesäkurpitsaa (alkaako tämä olla yleinen eväs?)
mustapippuri, raastettu inkivääri (no kun sattui olemaan jäääkaapissa), suola
leivänmuruja, jotkut kutsuvat korppujauheeksi, siitä tulee suurus
n. 3 rkl kasvisöljyä, sattoi olla vähemmänkin
rucolaa (sitäkin kasvaa parvekkeella)
nestettä n. 2 - 3 dl - sitä voi lisätä, jos tuntuu tiiviiltä, hautominen tekee eväälle hyvää, aloita vähemmällä

Pannulle rasva, sipuli ja mausteet, paitsi rucola. Huljuttele aikansa, n. 1 - 2 min. Lisää kesäkurpitsa. Pyöräytä pari kertaa, lisää kinkku. Lisää volymia, pyri polttamaan kinkku, että siitä lähtisi makua. Ennen sitä lisää korppujauhe, eli kuiva leipä, sitä samaahan se on. Lopuksi lisää vesi. Keitä n 10 min. Sitten lisää rucola. Tarjoa riisin, perunan, pastan, minkä tahansa hiilihyrdaattipitoisen evään kanssa, ainakin jos jakamassa on ihminen, joka jaksaa syödä kolmannenkin annoksen.