<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Miksi ihminen joutuu heti visakauden alussa törsäämään tolkuttoman määrän rahaa? Siksi, että ennen vaihtumista ei pysty ja talous kaatuu niskaan? Miten se rahan käyttö voi levitä käsistä jo heti seitsemältä aamulla? Ei siihen tarvita kuin bussikortti 1 ½ kk:ksi, meillä asuvalle miehelle rahaa pakoputken osia varten ja eväsostokset, että olisi jotain mitä syödä töissä. Kärsitäänpä samaan syssyyn sitten huono omatunto surkeiden, ellei olemattomien taloudenpitotaitojen takia. Kutsutaan myös nimellä nainen, joka ei osaa sanoa ei läheskään niin usein kuin pitäisi.

 

Miten voi työkavereiden kolopallon peluu työaamuna kututtaa pientä ihmistä suunnattomasti? Se lietsoo muiden työhaluttomuutta, etenkin kun kyseessä on kaksi esihenkilöä. Sen lisäksi kolopallo (lue gloff) on elitistinen kvasiurheilulaji, jolla ei ole mitään tekemistä normaali-ihmisten kanssa, kunhan vaan parhaat puistot valjastetaan vain ja ainoastaan siihen käyttöön, hankitaan vahdit ja koirat estämään normaali-ihmisten liikkuminen niissä.

 

Miksi unet ovat mukavampia ja mielenkiintoisempia kuin todellinen elämä? Siksi, että taatusti heräisi vaikka vitutukseen, jos ei muuhun. Miksi unta ei saa koskaan riittävästi? Koska olen syntynyt huonouniseen sukuun ja huoneeseen, ja melkein ilkeän tytärpuolen sanojen mukaan isänsä vieressä nukkuminen on kuin yrittäisi tehdä sitä Linnanmäen hulluissa kieputtimissa.

 

Tiistai on typerä päivä, mutta niin ovat muutkin päivät. Elämä on typerä ja tylsä juttu. Sama ryhtyä tekemään töitä, kun ei tästä paskasuosta muuten seuraavaan pääse. Sehän tietysti odottaa talossa, jota kodiksi kutsutaan. Kaatakaa vaan paskaa niskaan, täällä sitä on jo ennestäänkin. HV HV HV, joka ei suinkaan tarkoita hyvä veli.