<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Rasti seinään. Nukuin viime yönä 9 tuntia enkä herännyt kuin kahdesti. En siis jäänyt odottelemaan unta vaan Nukkumatti tuli kiltisti vessasta perässä takaisin sänkyyn. Tyyny oli hyvin, samoin peitto. Unissakaan ei ollut mitään valittamista. Ja mikä ihana aamu, kuulas, kirpeä ja valoisa!

 

Nyt jos vielä kaikki menisi töissä suunnitelmien mukaan, olisipa kiva lähteä yhteen ilmaisen alkoholin ja ruuan tapahtumaan katselemaan ensin taidetta, sitten syömään ja sitten vielä kuuntelemaan Frank Sinatran sulosäveliä. Minussahan elää pieni pervertikko, tykkään tanssia oikein vanhanaikaisia tansseja. Pitäisi vaan tuo meillä asuva mies raahata joskus tanssikurssille, että saisi tanssia ”oikeasti” eikä viedä vähän sinne suuntaan. Intoa siinä kyllä riittää, mutta tahti on turhan kiivas sellaiseen loivaan liukumiseen, jota minä pidän tanssina. Eipä ihme, että mies tykkääkin reivata.

 

Paljon hyvää luvassa. Tämä taitaa olla onnen härnäyskirjoitus. Tiedän, että huomenna kaikki on huonommin, mutta yritänpähän hetken nauttia elämästäni.