<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kuuma kostea hikinen, ilma nimittäin. Ihan kuin olisi kasvihuoneessa tai viidakossa. Ei uskoisi, että nyt eletään suomalaista syyskuuta.

 

Juhlakausi alkaa olla lopuillaan, tänään on hääpäivämme ja melkein ilkeän tytärpuolen synttärit. Hyvä me kaikki! Ja sitä onnea tarvitaankin, etenkin tytärpuoli, joka suunnittelee siirtymistä iltalukioon. Sanoisinko, että kuolleena syntynyt ajatus? Tietääkö kukaan onko lukioita sisäoppilaitoksina? Mielellään mahdollisimman kaukana pääkaupunkiseudulta. Minä luulen, että se olisi toimiva ratkaisu tässä tapauksessa, neiti joutuisi itse ottamaan vastuun omista touhuistaan.

 

Huomenna taas yhdet kynä- ja karkkimessut, tällä kertaa aion tuhlata asiaan jopa oman lomapäiväni, olen nääs ilmoittautunut niin moneen viiniä ja pureskeltavaa tapahtumaan ennakkoon, ettei töihin olisi enää niillä aivoilla asiaa. Niinpä menenkin juomaan rommia erään ystävättäreni tykö. Tai ainakin tämä on suunnitelma, toivotaan, että se toteutuu.

 

edit. 09:10 Asioita, joita aina olette tahtoneet tietää minusta: olen onnistunut pesemään aluvaatteeni jotenkin väärin, todennäköisesti liian kuumassa vedessa, alupöksyt nimittäin yrittävät karata jalasta. En usko takamukseni laihtumiseenkaan, en ainakaan näin dramaattiseen. Arvakkaa onko kivaa.