<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Yksi toveri polkkaaja on ongelmissa. Hän ei tiedä kuinka kutsuisi blogissaan puolisoansa. Tähän asti hän on käyttänyt nimeä emo, mutta minä ja kuulema muutamat muutkin ovat antaneet satinkutia asiasta. Hierokaapa älynystyröitänne ja antakaa Zimbolle hyviä nimiehdotuksia vaimokkeelle.

 

Paholainen pukeutuu Pradaan oli ihan ookoo elokuva, viihdyttävä, mutta huumoria olisi saanut olla vielä enemmän, siitä aiheesta voi aina repiä. Välillä tunnistin päähenkilöstä jopa itseni, meilläkin on täällä melkoisen hektistä. Minä vain en laihdu, päinvastoin syön surkuuni, jos oikein ahdistaa. Elokuvan miespääosiin oli valittu sellaisia lupsakkaita luppasilmiä, kaikilla roikkuivat silmäluomet puolitangossa, onko se joku trendi nykyään?

 

Edit. 09:30 häiritsi tolkuttomasti kun en heti muistanut, missä olen Simon Barkerin aikaisemmin nähnyt. Mutta netistähän löytyy kaikki tieto; viime talvena tuli kakkoselta sunnuntaisin The Guardian. Herra näytteli siinä lakimiestä, jolla oli riippuvuusongelma ja joka joutui lastenhuoltoon töihin "rangaistuksena". Oli hyvä sarja, näköjään sen tekeminen on lopetettu.

 

Ja sitten sokerina pohjalla yleisön pyynnöstä – yleisimmät hakusanat.

 

Vuodatuksen tilastoista ei tällä kertaa mitään raflaavaa löytynyt:

satuja, uuniseiti, flunssa ja rytmihäiriöt

jäätynyt olut, kapteeni katsoi horisonttihin, kaunein polkupyörä

mikkelin tryffeli, mummo kanasensa niitylle ajoi, stewe irwin

alkoholiprosentti laskuri, colferin elämä, colferin perhe, eoin colferin elämä

elo ihmisen huolineen, joe-poika singaporesta disney, karjalaisia vitsejä

kettu ja kerma, kissanpissa, mielikuvitus pelko

 

Toisessa vakoiluvälineessä oli vaan top vitonen:

Satuja, t*ssu, satujatar, Mummo kanasensa niitylle ajoi ja uuniseiti

 

Laskurin hauissa näkyvät säännöllisesti ainakin t*ssu, lonkeron valmistus (hei haloo, vanha juttu jo...), uutena vakuutustarinoita (säälin heitä, samoin itseäni), amfetamiinilla jaksaa (no niin varmaan joo), david attenborough, pelottavat tarinat, puhelinlangat laulaa ja keltainen kesäkurpitsa.

 

Välillä sitä ihan oikeasti pohtii, että ihmiset hakevat todella omituista tietoa toisten ihmisten subjektiivisista polkkauksista. Sen minä ymmärrän, jos jostain wikipediasta tietoa haettaisiin, se nyt kuitenkin mainostaa olevansa avoin tietosanakirja. Toisaalta löysin minäkin yhdestä blogista sen tiedon, millä pääsee eroon kukkakärväsistä.