<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Meillä kotona vessassa tuoksuu purjo. Siellä tulee suorastaan nälkä. Siellä on kuivahtamassa ämpärillinen omalta kasvimaalta peräisin olevaa purjoa. Kävimme eilen pikapikaa ennen apteekki-bussikortti-kauppareissua ja ukkosta hakemassa ne pois sieltä. Pieni esikuivatus tekee niille hyvää. Tänään töiden jälkeen vedän ne silpuksi ja pakkaseen. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, samalla aukeaa nenäkin. Viime vuonna purjokäsittelyn jälkeen silmät ja nenä olivat punaiset. Mietin vaan, että pitäisikö pienessä söpössä astiassa jättää purjosilppua vessan hyllyyn, siinähän tuo tulisi hajuntorjuntakin hoidettua. Toiset taitavat käyttää ruusunlehtiä...

 

Plokimiitillä olivat omituiset seuraamukset, näen aivan kummallisia blogiunia. En näe varsinaisesti ihmisiä, mutta blogeista on tullut sellaisia Mission imbesicile huoneita, joihin voi mennä käymään ja niissä voi tavata ketä vaan ja millaisissa olosuhteissa vaan. Ei mikään väärä assosiaatio toisaalta, mutta en minä nyt niin innostunut ole teitä kaikkia yötä myöten ja koko ajan tapaamaan, kun pitäisi levätäkin.

 

Meillä asuva mies herätti minut illalla soffannurkasta katsomaan Pirates of the Caribbean elokuvaa. Olihan se viihdyttävä pläjäys, mutta kyllä taas nukutti tänä aamuna, kun viimeisen kerran katsoin herääkelloa kahdentoista jälkeen. Miksi kaikki hauskat elokuvat tulevat omituiseen aikaan, jolloin tällainen perussorvaaja ei vain voi niitä ilman huonoa omatuntoa katsoa.

 

Toinen triviaali kysymys, miksi Orlando Bloomilla on aina vain hyvisrooleja? Eiköhän sitä ärsytä, kun aina kaikki muut saa olla koviksia ja pahiksia, ja sen pitää loppupelissä aina olla joko jumalattoman jumalinen ja haltija tai sitten mennä naimisiin päähenkilön kanssa. Niin, säälin Orlandoa. En menisi sen kanssa naimisiin, mutta voisin muuttaa Rivendelliin. Menikö sekavaksi? Odottakaa vain seuraavaa postausta kun sekoan totaalisesti.