En jaksaisi siivota toisen jälkiä. Olisin mielelläni juonut ne luvatut siiderit ja mennyt nukkumaan. Mutta siiderit ovat vierailulla lämpenemässä meillä asuvan miehen viisikymppisten kerhon jäsenen luona naapurissa. Niinpä.

Ei jumalauta että pitääkin kaiken saat*nan sattua taas samalle viikolle. P*rkeleen pökiö, joka meillä asuu, innostui eilen juomaan tuliaispullonsa pois. Hän vähän maistelee. Ja Liiteristä muutaman kaljan. Niinpä. Likaisia astioita joka paikka täynnä, ei se tuo konekaan itsekseen täyty. Eivätkä puhtaat astiat mene itsekseen paikoilleen. Kolmannen kerran niinpä - myyty vähän käytetty suureksi kasvatettu raivo.

Sokerina pohjalla on odotettavissa viikonloppuna toisen kälyni ja vanhimman lapsukaisen vierailu. Vekara (yläasteikäinen neiti) oli ilmoittautunut yhden elokuvan statistihenkilöksi ja tullut valituksi. Ei kun kuskataan ja majoitetaan. Milloin muulloin tahansa olisin ollut innoissani ja mielelläni ottanut heidät vastaan. Otan edelleen vastaan, kuskaamme ja majoitamme, mutta prkl, että en jaksaisi. Minä vain tahtoisin nukkua.

Edit. 20:30 Ja mitä v*ttua tuo s**tanan koverrettu jättiläiskurpitsa täällä tekee? Entäs tuo perkeleen pikkukärpäsiä sisältävä omenapussi. Minä muutan pois täältä. Tai ainakin teen drinkin. Olkoon sitten huomenna vielä huonompi olo.