Kotona on nettiongelma. Oikeastaan se on tietokoneongelma, kun konetta yrittää käynnistää, tulee vain osa profiilinvalintasivusta esille ja pikselit ovat suurina, värit epämääräisinä. Sinne on siis viime viikonloppuisen vieraamme ansiosta päässyt joku virus. Prkl, ei pitäisi laskea tietokone”neroja” omalle koneelleen.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nyt tulee mitattua sekin, että miten kauan jaksan, ennen kuin alan ajamaan ohjelmia uusiksi. Ellen nimittäin aja, seuraavan kerran kuulette minusta vasta maanantaina. Tämän iltaisen anoppivierailun jälkeen todennäköisesti purppastavaa olisi, mutta annetaanpa asian hautua. Kerkeäähän sitä sitten ensi viikollakin. Ja onpahan jotain kirjoitettavaa, ehkä.

 

Marraskuu loppuu vihdoinkin. Huomenna tulee vieraita Virosta. Suomalaisugrilaisen kansanjuhlan paikka siis. Sitä ennen aion taas siivota. Mitähän sekin hyödyttää kun kansanjuhlat pakkaavat yleensä olemaan melkoisen sotkuisia? Sunnuntaina sitten taas harmittaa, kun kaikki on sekaisin ja likaisena. Mutta yrityksen halusta ei ainakaan voi syyttää.

 

Lauantaina tai sunnuntaina voisi vihdoinkin yrittää mennä sieneen. Suppilovahveroita ja orakkaita kuulema olisi, kun vaan pääsisi valoisan aikaan rymyämään pitkin Espoon järviylänköä.