Tuomas on tehnyt tälle vuodatuksellekin jotain niin omituista, että tulee aivan ihmeellisiä rivinvälityksiä ja tekstejä tänne. Kokeilenkin, jos saisin tekstin näkymään edes jotenkin normaalisti. Ärsyttää sekin. Esikatselussa kaikki näkyy kuitenkin kaikki aivan normaalina. MIkä tuo RN on? Miten sen saa pois. Menee hermot!

Tänään ei ole hyvä päivä, Viikonlopun herkkuruuaksi tarkoitettu Kuhaa Mannerheimin tapaan oli niin tylsä, että toista kertaa en kalliita ja maukkaita kuhafileitä sillä tavalla pilaa. Vai oliko nii, ettei siihen aikaan sitten oikeasti käytetty mausteita? Niin kai.

Tili tuli - ja meni. tililleni jäi kokonaista kolme euroa, saa pankki palvelumaksunsa kuukauden vaihteessa. laskuja jäi odottelemaan sitä, että minunkin sähköpostiini tulee rahenpesutarjous ja saan lisätienestiä vaikka sitten laittomasti. Kuulema siitä saa 2 - 3000 euron kuukausittaisen korvauksen. Alkaa rikos kiinnostamaan.

Meillä asuva mies odottaa pääsyä leikkaukseen. Vasen kyynärpää alkoi heti antipiloottikuurin jälkeen turpoamaan ja keräämään nestettä. Nyt on kuulema jopa lähetekin laitettu eteen päin. Mutta haepa tässä sitten töitä, kun et heti pysty kuitenkaan aloittamaan. Sen lisäksi ystävämme Kela kertoi, että työttömyyskorvaushakemuksen käsittely kestää ainakin pari kolme viikkoa. Oikein mukavaa. Ja tietenkin minun tuloni vaikuttavat.

Hakemuspaperissa oli ollut mielenkiintoinen kohta perhesuhteiden kohdalla "asuvat erillään välien rikkoutumisen takia". Hei vaan kaikki lainsäätäjät ja muut rahahanojen haltijat, kohta tuo pitää meillä paikkansa, mikä s**tana minä olen aikuista miestä elättämään?