<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Uusi jääkaappipakastin oli tehnyt toivotun tempun. Sähkönkulutuksemme oli pienentynyt puoleen. Arvakaa kenen ei tarvitse maksaa sähkölaskua, ja siitä vielä siirtyy seuraavankin maksamiseen yli 30 eeroa! Ei sillä, että olisi ollut varaakaan maksaa mitään, mutta kiva elvistellä, edes vähän.

 

Muutenkin kuljen sen meillä asuvan miehen perässä ja sammuttelen valoja hänen jäljiltään. Luulisi, että vajaan 60 neliön residenssissä ei niin paljon valoja tarvitsisi. Mutta kun sillä on ne kaikki lelut. Mistä tuli mieleen, tietääkö kukaan mitä meidän tietokoneellemme nyt tapahtui, mies ajoi eilen verkosta tarjolla olleen Windowsin päivityksen, nyt ei toimi hiiri. Ei laisinkaan. Mitä teemme? Hyviä neuvoja otetaan vastaan, ja selkokielellä kiitos!

 

Tunnen itseni suureksi narkomaaniksi. Siinä pullossa, josta iltaisin naukkuja vetelen, lukee etyylimorfiini. Unet ovat taas olleet sen mukaisia. Keuhkot ovat täynnä räkää, samoin pää (joku kyllä saattaisi sanoa, että kusta se vaan on...), nenä ei valu. Yskä on aivan tolkuton. Ja ei, edelleenkään en polta kuni korsteeni. En ole palelluttanut itseäni, eihän säätila ole edes antanut siihen mahdollisuutta. Tämä on työperäistä. Tai stressiperäistä. Eniveis, melkein sama juttu.

 

Onneksi ei näin aamulla ole kuumetta. Iltapäivällä on sitten taas niin kiire, että siinä pienet kuumeet menevät aivan huomaamatta. Hah. Teräsnainen!