Meinasi tipaton jakso loppua seinään kuni kanan lento. Eilinen työpäivä oli täynnä koettelemuksia, kommelluksia ja stressin aiheuttajia. Agressiot olivat pinnassa, kun kotiin pääsin. Onneksi meillä asuva mies toppuutteli sen verran, että Alkon sijasta menin lähikauppaan.

Sitten kun oli saunonut vissypullon voimin, syönyt ja saanut verkkarit jalkaansa, helpotti. Sauna parantaa myös henkisesti. Uni tuli jo kahdeksan jälkeen, kun yritin seurata neloselta tulevaa Esihistoriallillista puistoa. Se on muuten kiva sarja, biologia ja historia saatu mielenkiintoisesti esitettyä. Meillä vaan on sohvassa jotain pieniä unieläimiä, jotka sulkevat väkisten ihmisen silmät ja heijaavat uneen. Kahdentoista jälkeen heräilin pariksi tunniksi lukemaan ja surffaamaan. Mitä muuta ihminen voi vaatia?

Vaatiahan voi, paljonkin, mutta jos on lusikalla annettu, ei toinne kauhalla vaatia. Eilisen palkkapäivän jälkeen on parempi opetellakin lusikan käyttöä, kauhallisiin ei ole varaa. Perkele tätä iänikuista ja jatkuvaa rahapulaa! Olisi edes yksi kuukausi välissä, ettei siitäkin tarvitsisi stressiä kantaa.