<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Pidän lakritsasta. Näin vanhemmiten olen alkanut pitää siitä vielä enemmän kuin suklaasta (paitsi tumma suklaa on maailman parasta). Kun eilen katselin uutisia, että Fazerin lakulta viedään söpöt pikku neekeripojat, päässä alkoi jostain syystä pyöriä tumman miesäänen laulamana ”Tannaan ostetaan Halvan maukasta lakritsaa”. Neekereitä oli sielläkin, ainakin silloin kun olin pentunen. Nyt näköjään Halvalla ne on jo keretty tyylitellä näkymättömiin pakkauksista.

 

Jotta mitä tässä nyt sitten uskaltaa syödä? Onko Pandan lakupaketeissa tummaihoisia ihmisiä? Panda vaan on niin löysää lakua, siitä puuttuu konteksti. Iso Pepe on aika hyvää, etenkin salmiakkiversio. Fazerin suklaa on hyvää, mutta lakritsa on vähän luonteetonta. Muistan kakarana kuivattaneeni Fazerin lakupätkiä, että saisin niihin mukavan sitkon. Oijjoijoi, onkos enää missään lakupiippuja? Vai onko nekin laitettu pannaan tupakoinninvastustamishuumassa?

 

Äh, syön mitä syön. Parempi olisi olla syömättä mitään, lihoo vaan ja verenpaine nousee, lakritsakaan ei sovi suurina määrinä, jos ihmisellä on verenpainetauti. Mutta teille jotka vielä voitte nautiskella, ohessa muutamia linkkejä.

 

Halva – täällä voi pelata ”nappaa salmiakkeja” peliä

Fazerin makeiset

Panda

 

- pelejä ja kilpailuja oli täälläkin

 

Makeata päivän jatkoa!