Hah, en äsken päässyt internettiin. Luulin jo hetkeni jälleen koittaneen (istuu sormisuussa itkien jotakuta apuun), kunnes hokasin, että xp:llä on ihan oma vianhakujärjestelmä. Käytin sitä, ja katso, se toimii taas!

Kipittelin ulkona kauppareissun yhteydessä reilun puolisen tuntia ylimääräistä. Elimistö huutaa happea. Huutaa se paljon muutakin, mutta jos aloittaisin ihan näistä normaaleista tarpeista. Tuli hyvä olo. Huomasin, että meillä asuva mies löntystelee, hänen kanssaan ulkoilu saa enemmän visuaalisen otteen ja kuntoilullinen puoli kärsii. Extrahapen voimin olin hereillä lähes puolille öin, luen vuoron perään Peter Maylen Provence-kirjoja ja Gilbert Sheltonin Laski Freddyn kissa -sarjiksia. Nauraa hörähtelen itsekseni. Sekin tekee hyvää.

Eilen tein pastaa ja savukalakastiketta. Tällä kertaa höystin kastiketta pakastepinaatilla (kuusi palaa 2 dl kermapohjaan). Se sopi kastikkeeseen erittäin hyvin! Suosittelen. Voisikohan sitä syödä heti aamusta, ikään kuin aamupalaksi kahvin kanssa? ;-)