<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka tunkevat samaan vessaan. Etenkään jos se tapahtuu tuhannen tuubassa ravintolassa. Muutaman kerran joku ystävättäreni on väenvängällä tuppautunut mukaan. Jotenkin outoa. Minun mielestäni virtsarakon ja suolentoiminnot ovat sellaisia, joita mielellään päästelee vapautuneimmin itsekseen. En ymmärrä myöskään miksi ovi pitäisi jättää auki, kun vessaan menee.

 

Ajankohtainen asia on lääkärikummius. Meillä asuva ihminen nimittäin on menossa lääkäriin. Oikein kirurgia tapaamaan, se kirottu kyynärpää saa vihdoin kyytiä. Oikeastaan emme tiedä onko kyseessä vain konsultaatiohetki vai joko näytellään veistäkin. Hän olisi tahtonut minut mukaansa. Kieltäydyin. Aikuinen ihminen osaa odotella vastaanotolla aivan itsekin. Minulla on töitä ja olen kylmä ihminen. Enkä muutenkaan ymmärrä miksi sinne pitäisi lähteä, hänen asiansa ja jos leikataan, yleensä lipuissa ja lapuissa ilmoitetaan etukäteen, jos pitää hakea.

 

Seuraava ystävä, jota mies pyysi, lupasi kyllä hövelisti, mutta kuten melkoisen useat miehen ystävistä, lupauksen pitämisessä on joskus lievää heikkoutta. Hän oli ilmoittautunut vasta yön aikana. Sitä ennen tuuraava toveri oli jo saatu paikalle. Tosin tuuraavakin taisi saada itselleen krapulan täksi aamuksi, kun sai päähänsä vähän ennen lähikaupan sulkeutumista kipaista kaljanhakureissulle. Noh, oma pää, ja siinähän selviää ennen kuin ja jos nyt ajamaan joutuu.

 

Ihmisissä on eroja, vähän niin kuin vesissä. Toiset (niin kuin minä) ovat sellaisia kärsi kärsi, yksin oot sinä ihminen, ja toiset taas eivät osaa nojautumatta jonnekin päin edes päättää sukkien väriä. (Ehkä ne köynnöstyypit sitten etsivät sellaisia ikitammia, jotka eivät horju eikä heilu, vaan kaatuvat kerralla. Ja sitten ne köynnökset tukahduttavat ne ja tammiparat alla vain maatuvat ja kituvat... – Pitäisikö lakata ajattelemasta?)

 

Minulla näyttää olevan omituinen "käytä sananlaskuja väärin" päivä. Tai jos ei väärin, niin ainakin huonosti.