<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mikä ihme tämän maan i ihmisiä vaivaa? Ei edes äänestämään vaivauduta. Sitten kyllä taas valitetaan ja vingutaan, kun asiat ovat huonosti. Äänestäminen antaa EDES moraalisen oikeuden valittaa. Ai niin ja tämän päivän Metro-lehdessä oli kommentti Paavo Arhinmäeltä (Vas.), että Helsingin kaupunginvaltuustossa hän ryhmineen on saanut jääkaapit jokaiseen kotiin Helsingissä, nyt tavoitteena on saada täytettä jääkaappeihin.

 

Mitenkähän minusta tuntuu, ettei herra Arhinmäki edelleenkään oikein elä tätä päivää. Me ainakin jouduimme kaupungin asuntoon aivan itse itsellemme OSTAMAAN jääkaapin viime kesänä. Taloyhtiö ei sellaisia hanki, eikä kaupunkikaan siis. Herra Arhinmäki voi aivan vapautuneesti vaikka laittaa selityksen sähköpostiini, mikäli hänellä on parempaa tietoa. Sen lisäksi odotan innolla niitä eväitä sinne kaappiini. Perkele.

 

Adrenaliinkäyrä nousee taas aika rapsakkaasti. Pitäisiköhän lakata seuraamasta politiikkaa? Pitäisikö minunkin lakata äänestämästä? En ainakaan näe, että Kokoomus ja Keskusta täyttäisivät yhtään sen enempää minun kuin tulevan ex-mieheni jääkaappia.

 

Sen lisäksi se meillä asuva aivoinvalidi näköjään myöhästyy kurssinsa aloituksesta, kun ei näköjään ole herännyt herätyskelloon, ei kännykän hälytykseen eikä minun puhelinsoittoihini, joita olen nyt jatkanut puolisen tuntia. Luulisi edes, että naapurit vittuuntuvat niin paljon puhelimen äänestä, että alkaisivat herätellä sitä. Mutta olkoon, ei ole sekään minun asiani kohta, pääsköön kurssilleen, jos on päästäkseen. Hankkikoon karenssin, jos kerta niiin on parempi. Eläköön perkele luuserielämäänsä elämänsä loppuun saakka. Minä häivyn niin pian kuin on mahdollista, enkä tuollaista paskaa elätä.