<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Meillä asuva ihminen tuli kahden maissa. Oli yllättävän hiljaa, mutta kun heräsin, niin sitten ei taas pariin tuntiin unta näkynyt. Miksi kaikki muut saavat unenpäästä kiinni heti, ja minun pitää valvoa? Epäreilua! Miksi nuorempana sain nukuttua reippaasti 9 h yöunia, ja nyt herään ainakin kahdesti ja nukun max 7 tuntia? Jos ei kerta unta riitä, ei sitten saisi väsyttääkään. Jotta Nukkumatille terveisiä, sen kerran kun saan sen kaverin käpäliini, ei muuten kunnian kukko laula! Onneksi on lomaa ensi viikolla. Aion nukkua aina kun vähänkin tuntuu siltä. Nyt nimittäin väsyttää.

 

Ai niin, lahjontatilaisuudessa oli hupaisa idea, siellä annettiin kaikkien vieraiden kaulaan pinkit puuhkat. Sillä Avenue Q:n laulajalla Lucy The Slutilla kun oli sellaiinen. Jos tämä olisi kuvia sisältävä kirjoittelualusta, saisitte nyt katsauksen kevään pinkkiin puuhkamuotiin. Ihmiset (jopa miehet) voivat pitää puuhkaa kovin moninaisilla tavoilla. Ja siinä muuten höyhenet pöllyää.

 

Toinen näissä ilmaisen viinan tilaisuuksissa askarruttava juttu on, että mikä saa muuten alkoholia nauttimattoman ihmisen juomaan itseltään jalat alta, oksentelemaan vessat ja vonkaamaan tasapuolisesti isäntäväkeä ja muuta vieraslaumaa. Joitakin koiraspuolisia sai oikein juosta karkuun, etteivät ne vain iske silmiään juuri minun puuhkaani.