<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Prkl. Volvon vaihdettavien osien lista on pitkä kuni nälkävuosi, nopeusvaijeri, käsijarruvaijeri, kytkin (ei kuulema enää kiristämällä selviä) ja sokerina pohjalla öljyt ja suodattimet. Työ kuulema tekee parisataa ja eiköhän tuossa kevyesti taas Motonetiin satanen kanneta. NB – avioeron yksi hyvistä puolista olisi, että pääsisi rohjosta eroon (mutta sitten ei myöskään pääsisi kaupungin ulkopuolelle sieneen).

 

Kannoin hippavaatteet mukanani töihin. Illan tilaisuutta järjestävänä tahona kun minun pitää olla maisemissa jo puolen tuntia ennen kuin muut vieraat ja päivänsankari saapuvat paikalle. Aion pistää pystyyn paikallisen piuti parlorin työpaikan invavessaan. On sitä tehty aikaisemminkin.

 

Oikean jalkapohjan päkiän takaosa on edelleen kipeä. Olen syönyt viimeisen viikon ajan kuurina buranaa ja hälvännyt Mobilattia, se kyllä on jo auttanut tilannetta, muttei vaiva täysin ole poissa. Diagnoosi oli urheiluvamma (vähänkö nauroin), eli olen reväyttänyt jonkun omituisen lihaksen kylmiltään. Älkää kysykö, kuulosti liian monimutkaiselta. Oma diagnoosini on, että viimeinen myyntipäivä oli ja meni, nyt alkavat osat brakata.

 

Tästä on taas hyvä lähteä. Polveakin kolottaa...