Kolottaa, ei tämä Suomen kevät vielä ainakaan suosi huvipuistoajeluja, kurkku on kuin santapaperilla pyyhitty. Pitikö se mennä kastelemaan itsensä Vonkaputoukseen ja Hurjaan Kuruun? Oma vika. Tuli kieputettua itseään koko rahan edestä. Paitsi että Kirnuun en mene, enkä enää toista kertaa erehdy Rakettiin (silloin joskus edellisellä kerralla kävin siinä, se on yökky, otti sydänalasta). Meillä asuva testasi molemmat, Kirnusta se sanoi, että hyvä, mutta liian lyhyt. Tytöt tykkäsivät samaa. Minun mielestäni paras Linnanmäen laitteista on edelleen vanha kunnon tervantuoksuinen vuoristorata. (1.5. Pitääkö se yrittää nimetä  laitteita, jos ei oikeasti muista niiden nimiä? Piti korjata, kun satuin mainoksesta lukemaan, että olin kirjoitellut höpöjä...)

 

Kummitusjuna oli HAUSKA, pelästyimme omaa kuvaamme. Sähköautoradalla sain tietenkin sen kaikkein hitaimman, vaikka miten painoin kaasua, en liikkunut laisinkaan. Harmitti, kun meillä asuva meni ohi monta kertaan. Pöh. Labyrintti oli mukava ajanviihde. En satuttanut nenääni kertaakaan, toisin kuin meillä asuva, joka ei kerkeä katsoa, vaan kuuheltaa eteen päin.

 

Aikaisemmin en ollut Mustekalan kyytiin lähtenyt, nyt läksin, aika hauskaa, vaikka pelottikin. Pikajunan en mene enää IKINÄ, se oli kauhea. Pidin silmiä kiinni koko ajelun ajan. Linnunrata tuli myös testattua, siitä vesitornista kai tehdään konsertti- ja tapahtumahalli. Harmi, toisaalta tuollainen pimeässä liikkuva vuoristorata on ihan kiva idea.

 

Kolottaa, lihakset ovat kolhitut, selkään sattuu, ranteita pakottaa, kurkku on kipeä, mutta mukavaa oli. Ihan noin niin kuin pariskuntanakin. Kävelimme jopa käsi kädessä. Ja laitteissa tulee läheisyyttä väkistenkin. Tuntui kivalta. Mutta ehkä jotkut miehet ovat parhaimmillaan suojelu- ja suunnannäyttötehtävissä. Ja naiset parhaimmillaan silloin kun ei raha-asioita tarvitse ajatella (paitsi että perkele silti meni 30 euroa peleihin ja eväisiin, siellä on s**tanan kallista!). Eikä mitään muutakaan. Minusta ainakin olisi kiva vaan hengailla ja jättää ajatteleminen viisaammille.