<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Much work and no fun makes satujatar a dumb girl...

 

Herrajumala, että väsyttää. Mutta oikeastaan hauskaakin oli. Tarjolla oli raivoisien koulutus- ja business-sessioiden lisäksi myös iltahuvituksia, jotka tunnetusti piristävät minua paljon. Kävin sunnutaina jo niin ylikierroksilla, että kotiin saavuttuani pesin samaan syssyyn pyykit, kastelin kukkaset, tein pintasiivouksen residenssissä ja rakentelin ruuan. Sitten oli taas pakko mennä pilleripurkille, kun kaikesta haukottelusta ja lepoyrityksistä huolimatta päässä pyöri miljoona touhuttavaa asiaa. Ja kiitos taivaan kemikaaleista, uni tuli, nukuin kertaakaan heräämättä 8 tuntia! Siis minä – kahdeksan tuntia putkeen!!!

 

Mutta kyllä vielä väsyttää. Ääni on eesaun ääni jaakopin partakarvat suussa, eli kovin käheä, ja silmissä on pari kiloa hiekkaa. Uni olisi poikaa. Onneksi parin päivän päästä olotila on muisto vain, ja pääsee taas harrastamaan uusia vinkeitä loppuviikosta. Luvassa perjantaille mm. yhden hyvän työkaverin läksiäiset. Toisaalta harmittaa, toisaalta mietin, että ehkäpä hän muistaa minut, jos uudessa työpaikassa vaikka olisi sopivia tehtäviä tarjolla. Ei nyt sillä, että nykyiseeni vielä aivan olisin kyllästynyt, mutta voisihan sitä kilpailuttaa vaihtoehtoja.

 

EDIT 14:37 Se toimii taas, laskuri nimittäin. Vihdoinkin. Sylettää, kun tottuu johonkin systeemiin, ja sitten kun se ei toimikaan. Ja ihan vain siksi, ettei osaa laittaa sitä. Nyt osasin. Tuli onnistumisen elämys. Kyllä nekin ovat tiukassa. Ainakin täällä työ nimisessä paikassa - kodista puhumattakaan. Silloin tällöin Mahjongia pelatessa onnistuu.