½ tl inkivääritahnaa
½ tl vihreätä currytahnaa
2 rkl öljyä
pieni sipuli silppuna
3 dl ryöpättyjä tuoreita nokkosen lehtiä (ei varsia, kuivana n ½ dl)
kookoslime-ruokakermaa
(tai kookosmaitoa 1 dl, limen mehu ja 1 dl vettä)
suolaa maun mukaan
mustapippuria

Nyt on oikea aika kerätä luonnon oma c-vitamiinipommi pöytään. Kerää tuoreita nokkosenlehtiä ja sitten kirmaile keittiöön.

Pannulle öljy, currytahna ja inkivääri sekä sipuli. Pehmentele sipulit, ei liian kova lämpö. Lisää kerma. Kiehauta, lisää nokkonen. Anna kuplia kevyesti kannen alla 5 - 10 min. On muuten hyvää, vaikka riisin tai uusien perunoiden kanssa. Meillä kastikkeessa oli vielä teollisia lihapullia, jotka lisäsin curryinkiväärisipulisilppuun hetkeksi, ennen kuin lisäsin kerman. Ilman lihalisuketta oiva kasviseväs.