<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kävin sitten eilen Prisma-kaupassa. Törsäsin paljon rahaa. Aika paljon meni kieltämättä meillä asuvan juhannustyöeväisiin. Ja kaljaakin piti lohdutukseksi saada, kun vaimo karkaa muille maille. Ostin sille tarjouksesta huutokalja-keisin, samalla tulee testattua sekin, että malttaako hän mennä joka päivä töihin. *kasvattelen täällä pirunsarvia* Huutokaljanimitys tulee niistä Koffin typerääkin typerämmistä mainoksista, joissa ihminen nautittuaan firman tuotteita alkaa huutamaan. Minä en ainakaan sellaista halua enää yhtään enempää kuin meillä on jo ennestään. Joten sitä hankitaan, vain silloin kun minä en ole paikalla.

 

Mutta ostelin minä itsellenikin, siellä nimittäin oli jo ale. Ensin sukkahousut, sitten pohjalliset, sitten alerekistä kympillä vaaleat housut ja vaalea paita, yksi musta hihaton paita ja sokerina pohjalla uusi kesälaukku. Sellainen vaalea aikuisen naisen malli, jossa on rottkinkiset pyörylät kahvoina. No oli siinä vähän paljettejakin, ei se nyt niin aikuisellinen ollut. Tänään pitää vielä hakea kurkkukarkkeja ja lainavaatteita. Sitten vaan pakkaamaan ja syömään rauhottavia, että uskaltaa lähteä koneeseen.

 

Ellei Prahan hotellissa ole business centeria, minusta ei juurikaan mitään kuulu. Kannettava on kuulema töiden puolesta luvassa VIHDOINKIN joskus syksyllä. Jotta oikein hyvää Mittumaaria kaikille! (Ja jos se kone tipahtaa, kuten se kuitenkin tekee, niin älkää nyt ainakaan pahalla muistelko. Minähän sanoin, olen lentopelkuri. :->)