<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Saako lentokoneeseen ottaa hiuslakkapurtilon? Siis käsimatkatavaroihin tai ruumaan? Kriisiltä jo luin, että tulentekoväline saa olla taskussa (tosi outoa), mutta ei kassissa. Ja onko tosiaan niin, ettei omaa vesipulloa saa sitten napata mukaan, vaan se pitää ostaa vasta turvatarkastuksen jälkeen? Käsittämätöntä rahastusta! Pitääkö meikit (lue ripsiväri) tosiaan laittaa ruumaan? Onpa outoa! Miten ne ns. hienot naiset pärjäävät?

 

Se on taas maanantai. Olisi uni maistunut, mutta elän toivossa, että kun meillä asuva lähtee tänään iltavuoroon, pääsen unille jo Ugly Bettyn jälkeen. No joo, olen sitten jäänyt kiinni siihen sarjaan. On se vaan ihan hyvää viihdettä. Ja jotenkin avartaa ammatillista katsantokantaakin. Onneksi en ole mediaseksikkäällä tai muuten suurta yleisöä kiinnostavalla alalla töissä!

 

Ihana, että sataa vettä. Ei tarvitse lähteä kastelukeikalle kasvimaalle. Muuten on nimittäin nyt menossa suvantovaihe. Kaikki on maassa, minkä sinne on voinut veivata. On vain annettava luonnon tehdä tehtävänsä ja kasvattaa syötävää. Minä en usko rikkaruohottomiin penkkeihin. Aivan yhtä hyvin se kasvun ihme tapahtuu rikkaruohollisessakin penkissä.

 

Prahassa näyttäisi olevan tulossa hikinen viikonloppu, torstaina +28 ja ukkosta, perstaina +26 ja aurinkoa. Toivottavasti kokouspaikassa on ilmastointi kunnossa. Ai niin, pikkuveli lupasi maksaa hotellin gymillä thaihieronnan, jos vaan on vapaita aikoja. Tunnin hieronta oli vain 40 eeroa. Voi onnea, oi, toivottavasti saan ajan.

 

Hheeeeiiii, minä olen ihan oikeasti lähdössä jonnekin! Vähän jänskättää, kun en kuitenkaan matkustele omaan piikkiin laisinkaan. Ja vähän taas jänskättää se tulkkaaminenkin. Kaikki jänskättää. Kohta on vessaan asiaa. Onneksi sain lääkärisedältä rauhottavien reseptin, niin voin popsia niitä ennen lentokoneeseen menoa. Minä nimittäin pelkään lentämistä.