Minun piti saada olla aivan yksin kotona eilinen. En sitten saanutkaan, kun meillä asuva muutti vuoronsa. Hyvä puoli asiassa on se, että eilisen "seurustelun" ansiosta hän ei ole nostamassa hirveätä meteliä, kun illalla lähden yhden ystävättäreni kanssa syömään. (Saslik, kuol...) Aika usein minusta tuntuu, että rangaistusvangeillakin on vapaammat oltavat kuin minulla.

Ja nyt palstalle, sitten pesemään pyykit ja kai sitä itsensäkin voisi sen jälkeen pesaista.

Edit 14:50 Kasvit ovat maassa, näppärästi juuri ennen sadetta. Kiva ukkoonen ja kesäsade! Ruoka-ainekset meillä asuvan ateriaan hankittu. Pyykit ovat koneessa, kohta nekin saa hakea kuivumaan. Sitten varmaan pitäisi pesaista ja pohtia mitä laittaa päälle. Minua ihan jänskättää, kun niin harvoin pääsee minnekään ilman meillä asuvaa riippakiveä.

On se kumma, tahdoin puolison, joka olisi kiinnostunut minusta ja tekemisistäni, sain sellaisen. Valitettavasti oireyhtymä on niin pahana, että meillä asuva tuntuu elävän minun kauttani koko elämänsä. Muistakaa puolisoa hankkiessanne tarkistaa, että molemmilla saa olla myös oma elämä. Se ryydittää yhteiseloa kummasti. Positiiviseen suuntaan siis.