Olen verkossa jälleen. Vielä pitää tietoturva saada pelittämään, mutta sekin on jo kintaalla. On tämä elämä vaan tehty helpoksi. Sen kun pistää piuhat paikalleen ja käynnistää koneen. Voi ihme! Jopa tällainen blondikin voi kuvitella olevansa F-Securella tai jossain muussa yhtä IT-seksikkäässä paikassa töissä, nauttivansa suurta palkkaa ja olevansa viksumpi kuin onkaan... ;-)

Iik, nyt pitää jo käynnistää uudelleen. Katsotaanpa vieläkö yhteys sen jälkeen pelittää. Alan kuitenkin olla jo hivenen paremmassa kunnossa, huomenna pääsen taas töihinkin. Joo joo, olen hullu. Ai nou.

Edit 11:05 Nyt toimii virussuoja ja palomuurikin. Tässähän on ihan mukava olo. Eikä tämä mitään hidas ole, vaikka meillä asuva sitä itkikin. Kissan viikset, mitä väninää voi lähteä "aikuisesta" miehestä! Itkupilli, turhan vänisijä. Olisi vaan tahtonut pitää sen valokaapeliyhteyden, että olisi voinut brassailla kavereilleen. Pah. Jos kone ei toimi niin hyvin, että mitään voisi imuroida, eikä meillä pelata mitään verkkopelejä, sellainen on aivan turhaa.

Sain taas jotain nukkumattiyskänlääkettä, tällä kertaa puoli litraa! Pitääkö ne minua jonain väärinkäyttäjänä vai? Otsalohko vinkuu edelleen, mutta kuulema ei näkynyt merkkejä tulehduksesta. Eipä taas aivan äsken ole tällaista tautia ollutkaan. Jospa tästä tulisi loppukesäksi niin hyvä suoja, että voisin pöristää täysillä. En siis kuollutkaan (mutta lähellä se oli, trust me!)