Luin jostain lehdestä ruokaohjeen, en tietenkään kunnolla. Mutta tietenkin sitä oli pakko päästä kokeilemaan, etenkin kun s-kaupassa - siinä isossa - olivat ahvenfileet tarjouksessa. Ohje on mukailtu, eikä suinkaan se alkuperäinen (siinä kai lopuksi uitettiin paketteja kermassa). Epäilin aivan suunnattomasti possun ja kalan liittoa, kunnes muistin tirripaistin ja kalakukon - peljätkää kalansyöjät, kalakukkoonne tulee raidallista lihaa...

Ahven-pekonirullat

pieniä ahvenfileitä (otin siis ihan kalatiskistä, en edelleenkään osaa fileerata)
pekonisuikaleita saman verran
tilliä
valko- ja viherpippuria
suolaa
yhden limen mehu

coctailtikkuja sitomiseen

Alimmaksi pekonisuikale, päälle ahvenfile, sen päälle suolaa ja pippuria ja dilliä. Käännä rullalle ja sulje tikuilla. Lämmitä pannu kuumaksi. Sitten pallerot pannulle, anna tiristä, käännä, ja vielä kerran anna tiristä.Sen jälkeen rutista limen mehu pannulle ja anna hetki hautua.

Nam. Nam, etenkin kun teet vaikka kantarellimuhennoksen ja uudet perunat messiin. Nam nam nam. Osaattehan kuitenkin kantarellimuhjun tehdä? Sellaisen perusjutun kermaa, sipulia, pippuria, suolaa, yrttejä ja kantarelleja? Tai keittää perunat? Onko minulla aivan liikaa aikaa tehdä ruokaa kun olen lomaillut? Onneksi tämä loppuu, pelottaa muuten, että miten rapsakkaan pyöreäksi tässä yltyisi.