<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Meidän asuvan tytär ilmestyi harrastamaan hysteriaa meille eilen illalla. Jotkut varmaan tuntevatkin sivuillani silloin tällöin vierailleen hahmon, joka teki täyskäännöksen pissiksestä huostaanotetuksi huumehulluhipiksi ja sittemmin vastuunsa tuntevaksi vaihtoehtonuoreksi. Nyt ongelmana on, että tyttö ei saa nukuttua. Kärsii siis unettomuudesta. Kaikkihan sen tietävät miten käy, jos ei saa nukkua.

 

Meillä asuva douppasi tyttärensä omilla lääkkeillään (no, ei niitä paljon annettu, yksi pilleri vain valvotuissa olosuhteissa). Sitä ennen minä tein vegaaniruokaa (soijarouhetta ja orakkaita) ja tulipa siinä kuunneltua vielä pian 18-vuotiaan neitosen elämänkatsaus. Opiskella pitäisi, edessä muutto vallattuun taloon ja tuparitkin vielä pitäisi järjestää. Kavereita tuntui olevan eikä juominenkaan enää tuntunut olevan mikään itsetarkoitus. Punkbändeistäkin juteltiin. Heh. Hupaisaa, miten neidon elämä jotenkin heijastelee omaani.

 

Minä katselin tänä aamuna Helsingin ja Vantaan välisen peltoalueen aamu-usvaa auringonnousun aikaan ja mietin, että syksy on kaunis. Se oli varmaan luonnon syntymäpäivälahja minulle. Nyt olen käyttänyt työaikaani väärin ja kopionut 30 kpl erästä sarjakuvajulkaisua, kunnes huomasin, että, prkl, minullahan ovat sivut 3 ja 4 vaihtaneet paikkaansa.Tuleekohan siitä isona keräilyharvinaisuus?