Allekirjoitin vuokrasopimuksen eilen. Maksoin jopa loppukuun vuokrankin. Avaimet saan maanantaina, koska se on ensimmäinen asuinpäiväni. Tai olisin saanut, jos olisin mennyt takaisin vuokranantajan juttusille ja hankkinut erillisen todistuksen, että heidän luvallaan saan avaimet jo ennen aikojani. Meni liian vaikeaksi väsyneelle blondille.

Ja liian vaikeaksi muuton aloituskin olisi käynyt, jos olisin jo tänä viikonloppuna yrittänyt ryhtyä kantamaan tavaroita uuteen osoitteseen, meillä asuva nimittäin sai samaisen yskäpaskaflunssan, joka minua vaivasi parisen viikkoa sitten. Hänen työnsä peruuntuivat. Hän siis peruutti ne. Viinaa kyllä pitäisi saada, voi jessus sitä ihmisraasua.

Haaveilen sisustamisesta, saan huutonetistä huutelemani nojatuolin jo maanantai-iltana, varmaan loput tavarat jossain vaiheessa ensi viikolla. Sitten vain verhoja, liinavaatteita, astiota, vaatteita ja kirjoja sisään. Vaikka laukku kerrallaan. Toisaalta kuljetusapuakin on luvassa.

Eilen hymyilytti, kun vanhan ystäväni kanssa kerkesimme jo sopia, että matkailemme enemmänkin yhdessä, kunhan aika koittaa ja talous on tasapainotettu. Kahden henkilön matkat nimittäin tulevat paljon halvemmaksi kuin matkustelu yksin. Sovimme jo siitäkin, ettemme tule roikkumaan toisissamme kuin paita ja perse (ikäeroa kun on 10 vuotta ja sukupuolikin on eri, intressit hivenen erilaiset vanhalla väsyneellä akanromulla ja viriilillä poikamiehellä), mutta varmaan jotain retkiä ja ruokailuja jaamme keskenämme huoneen lisäksi. Miten piristävä mielikuva!

Polga haastoi kertomaan mitä mulla on päällä. Aika vähän, kun olen vielä heräilytuulella suihkun jälkeen. Mustat rintaliivit, vaalean lila villatakki ja valkeat Nanson froteehousut. Jotta siitäs saitte. Kohta vaihdan valkeat froteepöksyt aluhousuihin ja farkkuihin, lisään sukat ja kengät jalkaan ja lähden hoitelemaan kauppa-asioita.