<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

...halvalla. Herra mun jee, vanhaa naista lapsetti eilen. Sitten vanha nainen joi. Vanha nainen lauloi Populuksesa Ranskalaiset Korot. Hän kävi myös jatkoilla juomassa suklaanmakuista punaviiniä, josta ei voi muuta sanoa, kuin että siinä meni helmiä sioille.

 

Sen lisäksi eiliseen viitaten vanha nainen voisi kiittää Välispiikkiä, Zepaa, Kauraa (joka vaan on niin sulo), Sun Äitiä (joka on lohduttava), Hestiaa (joka on hoikka ja kaunis), Elmaa, Kriisiä, Turistia, Lostista, Kervåa (mun idoli!), Pää aukea, Takaisin Kallioon, illan emäntää Marinadia, Emmekö me ymmärrä?-blogin pitäjää ja kaikkia muita, joita en tällaisessa krapulassa muista. Jostain varmaan tulee jotain raporttia, sitten kun näen sellaisen linkkaan sen tähän.

 

Pian vaihdan pesukoneen kuvaalaatikkoon. Sitten on tämäkin krapulapäivä pelastettu.

 

Edit 17:50 Laatikko on paikallaan, mutta antennipiuha puuttuu. Lähikaupasta ei löytynyt, enkä kyllä jaksanut sen takia lähteä merta edemmäs kalaan. Minulla kävi vieraskin. Tarjosin teetä ja hän tarjosi sympatiaa. Olipa vaan mukava visiitti. Sen sijaan mukavaa ei ole, että Luonnonvoima soittelee päissään, ja vinkuu päästä kylään. Minähän en ota.