<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Minä mikään huumorimusiikin ystävä ole, mutta nyt kieltämättä Sleepy Sleepersin biisin nimi sopii tilanteeseen paremmin kuin hyvin. Olen kuin pölkyllä päähän lyöty, pari kertaa puusta tipautettu ja pahemman kerran ravisteltu. Hömelö, joka pyörii omassa kodissaan ympyrää. Ihastelen ja suunnittelen, vaikka tiedänkin, että suunnitelmien toteuttaminen vaatii talouden kohentamista. Ensimmäiseksi on saatava jostain kirjahylly. Kirjaraasut makaavat pinoissa pitkin lattiaa.

 

Ja se saamarin pesukone on saatava pois keskeltä olohuoneen lattiaa. Mutta miten? Herra Luonnonvoima ei välttämättä ole sopiva persoona auttamaan. En tahtoisi pyytää häneltä palveluksia. Täytyy ryhtyä vinkumaan kavereita ja kavereiden kavereita apuun. Blogikaveritkin saavat ilmoittautua avuksi. Vinks vinks.

 

Tein kaasuliedellä ruokaa elämäni ensimmäisen kerran. Senpähän vaan sanon, että uusiksi meni hyvin alkanut kotikokin urani. On aloitettava alkeista uudelleen. Mutta toisaalta ei ole nälkäkään. Ehkä en enää teekään ruokaa, vaan laihdun. Kyllähän ero minuunkin vaikuttaa, odotan itse asiassa, että koska turtuminen poistuu ja ryhdyn tuntemaan jotain. Nyt päässä vain helisee.