<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Reipas tyttö; ensin hain reseptin lääkäriltä, sitten kaksi vierasta, jotka opetin käyttämään pääkaupunkiseudun joukkoliikennettä. Etenkin amerikkalaiset toverimme ovat osoittautuneet erittäin oppivaiseksi porukaksi, kun vaan heidät majoittaa suhteellisen lähelle rautatieasemaa. Hyvä niin, säästän firman kuluja suuresti. Minähän en niitä ala taksilla ajeluttamaan, pitää oppia ekologisia toimintamalleja edes Suomessa.

 

Miksi kaikilla muilla naisilla tuntuvat kynnet kestävän mitä vaan? Minun kynteni kun kasvavat muutaman millin, niin jo rapina käy, kun ne napsahtelevat poikki juuresta ja juuren vierestä. Vai onko kaikilla muilla tekokynnet? Sillähän ei mitään tekemistä voi olla, että esimerkiksi eilen annon käsilleni kokovartalomutahoitoa kasvimaalla, kävimme Luonnonvoiman kanssa loput ruusukaalit, perunat ja juurisellerit parempaan talteen.

 

Tekisi mieli naureskella Toimihenkilöunionille. Mitä se lakon tynkä nyt sitten hyödytti? Metalli ja Ylemmät saivat edes joulurahan, me alemmat saamme tyytyä 4,4 % palkankorotukseen. Paljon porua ja vähän villoja. Joutavaa sapelinkalistelua. Hohhoh. Wake me when you are done next time you are trying to play games with the big boys...